Három blogger, akiket érdemes követni...

Erre a hétre egy rövidebb cikket hoztam nektek, amit főként az új tanév kezdete indokol. Aki hozzám hasonlóan egyetemre jár, tudhatja, hogy az évnek ebben az időszakában számos teendő jelentkezik, valamint több olyan dolog is van jelenleg, amelyek különösen nagy mértékben igénylik a figyelmemet.

Ezért döntöttem úgy, hogy ma szeretném bemutatni azt a három bloggert, akiktől szerintem a legtöbbet lehet tanulni manapság, természetesen a pénzügyek témájában. Jó ideje figyelemmel kísérem ezt a "piacot", ezért véleményemet viszonylag megalapozottnak tartom. (A cikk nem szponzorált tartalom.)

30-as nyugdíjas (Takács Szabolcs)

Takács Szabolcs 30-as nyugdíjas néven indított blogot kb. egy évvel ezelőtt. Az ő sztorija röviden ez: már fiatalon nagyon magasra emelkedett a fizetése, ő azonban ahelyett, hogy az egészet elköltötte volna, inkább rendkívül takarékosan élt, így 34. születésnapjára elérte az anyagi függetlenség állapotát, azaz akkora vagyont halmozott fel, amelynek csupán a hozamaiból is megél. A cikkek és videók készítése mellett Szabi számos eseményt is szervezett már, ahol mesél saját történetéről, vagy valamilyen aktuális témát jár körül, sok esetben vendégelőadókkal. 

Kiszámoló (Csernok Miklós)

Nagyon találó a név, néha egy-egy cikk olvasása közben azt szoktam érezni, hogy a szerző egy számológéppel a kezében látott neki az alkotásnak. Miklós egyébként független (tényleg!) pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Stílusa egyedi, látóköre széles, hitelessége megkérdőjelezhetetlen. Valószínűleg a legaktívabb blogger a témában, 2011-es indulása óta átlagosan 19-20 cikket ír havonta! Mindenképp érdemes felkeresni az oldalát.

Szendrei Ádám

Ádám igazán változatos és jó minőségű tartalmakat készít követőinek, kellő gyakorisággal. Frissnek számít a piacon, alig néhány hónapja kezdte a blogolást. Szakmailag a fenti két úriemberhez hasonlóan nagyon magas színvonalat képvisel, és a listán egyedüliként már saját könyvvel is rendelkezik. Egyszer ellátogattam egy rendezvényére, számomra nagyon emlékezetes maradt!

Íme, ők az a három ember, akiket szerintem érdemes napról napra követni, ha valaki a személyes pénzügyekben szeretne fejlődni. Nem titkolt vágyam, hogy ha majd pár év múlva valaki ír egy hasonló listát, akkor az Aranytojás blog is szerepeljen rajta...

Addig is, köszönöm, hogy velem tartasz!

(Update: 2020. áprilisban Csernok Miklós is bemutatta az első könyvét, amely a blogjáról letölthető.)

A bejegyzés trackback címe:

https://aranytojas.blog.hu/api/trackback/id/tr814220759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ARANYTOJÁS

Friss topikok

süti beállítások módosítása